Bekijk dit rapport over Max coilnailer

Hoe die MAX tacker zit kunt u nalezen in een handleiding tussen het kopje documenten, in deze handleidingen vindt u dan ook ook alle mogelijke waardevolle adviezen voor het toepassen van deze tacker.

Bent u op zoek naar behulpzame feiten aan de max cn890s? Neem dan contact met het op via op deze plaats te klikken.

Een volmaakte gewichtsverdeling en het comfortabele comfortabele rubberen handvat maken betreffende die tacker ons "must have" wegens iedere timmerman en aannemer. Een CN565S2 schiet nagels van 32 t/m 65mm

Een MAX CN452S kan zijn uitgerust betreffende ons instelbare luchtuitlaat en diepte-instelling, preventie anti dubbel schieten, luxe rubber grip en een losse V neus voor prachtige vloeren.

Verder bezit een CN565S2 ten op zichtte betreffende zijn voorganger een smallere neus en contact arm zodat een inslag ofwel beschadiging aan het hout tot een minimum wordt teruggebracht. Een afdruk met een slagpen is bij het werken met die tacker miniem.

Tackerplein is ons websites winkel wegens Bouw- en Aannemersbedrijven, Timmerfabrieken, ZZP-ers en overige professionele bedrijven welke zich richten op een bouw en afbouw in de breedste zin aangaande dit woord.

Onze Tackers bestaan handmatig te verkrijgen maar verder geautomatiseerd. Eenvoudig weg kan zijn ons Tacker een spijker/nietpistool die zit doordat er door middel van een veersysteem, krachtige elektromagneet ofwel betreffende geperste lucht nagels, nieten, schroeven of spijkers in materialen geschoten worden. Omdat dit met ons grote kracht gaat en er verscheidene opties zijn wat betreft bevestigingsmaterialen, mag alles aan elkaar geraken verknocht. Zo mag er hout met hout, hout betreffende beton, staal betreffende staal of staal met beton verknocht geraken zolang een juiste hecht benodigdheden maar aangewend geraken.

Gereeschappelijk levert ons breedvoerig collectie met rolnageltackers. Rolnageltackers worden ook wel coilnailers genoemd.

Een Max hn65 kan zijn ons kwalitatief hoogwaardige coilnailer. Ook via dit lage gewicht, de geringe terugslag en de compacte behuizing is de max hn65 een zeer gebruiksvriendelijke tacker.

Deze compacte doch bijzonder krachtige tacker verwerkt coilnails van 27mm tot 50mm. Verder bestaan er voor een Max HN50 bijzondere beton en metaalnagels leverbaar.

Gereedschappelijk leverancier betreffende bekwaam handwerktuig vanwege de vakman die dagelijks betreffende powertools werkt. Voor juist handwerktuig en ons voortreffelijke service zal u get more info tot .

De 3 jaar oefening met RGN (heb meteen aan de 300 tackers betreffende RGN verkocht) heeft geleerd dat dit goede toestellen zijn over zeer juiste capaciteit. Ook een onderdelen bestaan ruim te behalen (heel wat MAX onderdelen behoren verder).

Dankzij dit lage zwaarte en de goede kwaliteit en eigenschappen kan zijn de max hn50 ons gewilde high pressure tacker.

Tackerplein levert naast al die welbekende merken tackers tevens de bijbehorende bevestigingsmaterialen en compressoren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *